DR. JETSKE ULTEE 


Mijn naam is dr. Jetske Ultee. Ik ben arts met een missie. In al de jaren dat ik werk als arts-onderzoeker in de cosmetische dermatologie is mij pijnlijk duidelijk geworden dat de meeste mensen niet beseffen hoe belangrijk het is je huid goed te beschermen tegen de zon. Als arts, maar ook als moeder van vier kleine kinderen wil ik me sterk maken voor een veiliger zongedrag in Nederland.


PASSIE

Huidverzorging is mijn passie, als arts houd ik me al jaren dagelijks bezig met huidproblemen en alles wat je kunt doen om je huid gezond en mooi te houden. Met mijn blog, boek, interviews in de media en mijn onderzoek-stichting probeer ik mensen zo goed mogelijk te informeren over de zin en onzin van huidverzorgingsproducten.


CV

Dr. Jetske Ultee (4 juni 1972) voltooide in 1999 haar artsenopleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna werkte zij als arts-assistent en onderzoeker bij de afdeling plastische en reconstructieve chirurgie van het Erasmus MC. In 2010 promoveerde zij op het onderwerp Clinical studies related to peripheral nerve lesions. Jetske Ultee, getrouwd en moeder van vier kinderen, is sinds 2004 werkzaam als artsonderzoeker cosmetische dermatologie. In 2009 lanceerde zij haar skincare-blog www.jetskeultee.nl en in 2010 haar verzorgende cosmeticalijn Uncover Skincare. In 2012 heeft ze de stichting Skinwiser opgericht. Deze stichting houdt zich bezig met onderzoek naar werkzaamheid en veiligheid van cosmetische producten. 

 

Landelijke campagne
om kinderen te beschermen
tegen de zon. Een initiatief
van Stichting Sunwiser
van dr. Jetske Ultee.

Non-profit zonnebrandcreme