FANS VAN STICHTING SUNWISER

Het is fantastisch dat zoveel BN’ers het initiatief van Stichting Sunwiser toejuichen. Daphne Deckers, Lieke van Lexmond, Fajah Lourens, Liza Sips, Barry Atsma, Dorian van Rijsselberghe, Froukje de Both, Anna Drijver en Johnny Heitinga zullen van zich laten horen. Zij onthullen hun zongedrag. Smeren ze wel of smeren ze niet? De waarheid!

 Lieke van Lexmond
(actrice en presentatrice)


"Ik bescherm mijzelf tegen de zon. Ik heb periodes gehad waarin ik mijzelf vol in de zon heerlijk in de olie heb gezet. Je voelt je tijdelijk heel knap als je bruin bent, maar ik ben het ouder worden met volledige verzakking, en heel veel rimpels nu hopelijk voor.” 


Anna Drijver (actrice)


“Ik ben een soort Sneeuwwitje; als ik niet goed smeer, word ik rood. Bij ieder zonnestraaltje loop ik als een diva rond omdat ik het fijn vind om een zonnebril te dragen.”


Johnny Heitinga (voetballer)  


“Ik krijg altijd op m’n donder van mijn vrouw Charlotte-Sophie, dat ik me vaker moet insmeren. Ik ga pas uit de zon op het moment dat het pijn gaat doen.”

 


Barry Atsma (acteur)

“Ik smeer heel veel kinderzonnebrand omdat ik een heel gevoelige huid heb. Make-up mensen op de set worden woest als je jezelf niet insmeert.”
Daphne Deckers (presentatrice)


“Sinds de zelfbruiner is uitgevonden, lig ik nooit meer in de zon. In mijn tienertijd ging ik voor drie knaken op vakantie met de bus naar Spanje. Daar heb ik enorm mijn billen verbrand. Vreselijk, zo’n gegrilde kont.” Dorian van Rijsselberghe
(Olympisch kampioen windsurfen)


“Ik houd van de zon, maar als watersporter verbrand je drie keer zo hard. Ik smeer me dus extra in met waterproof zonnecrème.”
 

Fajah Lourens (actrice en DJ)


“Ik word gelukkig van de zon, maar ik ben een slechte smeerder. Komt 90% van de huidveroudering door de zon? Ik zeg: botox! Ik smeer op het strand liever met olijfolie en citroen om bruin te worden.” 

 Froukje de Both (presentatrice)


“In mijn early twenties smeerde ik me het liefst met factor 2 in, daar werd je ‘lekker bruin’ van. Ik ben dan ook regelmatig knalrood geweest. Maar inmiddels ben ik een trouwe smeerder, ook voor mijn kind.
‘s Ochtends na het bad krijgt ze factor 50 op."

Liza Sips (actrice)


“Sinds een aantal jaar smeer ik trouw elke dag ‘een zonnebrandje’. Ik ben een keer zo erg verbrand geweest dat ik er koorts van heb gehad. Lag ik met mijn zonnesteek te rillen in mijn bed.”

 

 

Landelijke campagne
om kinderen te beschermen
tegen de zon. Een initiatief
van Stichting Sunwiser
van dr. Jetske Ultee.

non-profit zonnebrandcreme