Zonnebrandcrème

Filmpje over de zon

‘Wat gebeurt er als je niet goed smeert …? Je ziet het in dit filmpje dat ik samen met BN’ers speciaal voor kinderen heb gemaakt’

Skaten in de zon, surfen in de zon, voetballen in de zon … Speel jij ook zo graag buiten als het mooi weer is? Maar waarom is het nu zo belangrijk dat je dan niet vergeet om je huid te beschermen? En hoe werkt dat eigenlijk, zo’n zonnebrandcrème?

Samen met verschillende BN’ers heb ik er een leuke, leerzame film over gemaakt, speciaal voor kinderen. Bekijk ‘m samen.

Bekijk hier mijn onderwijsfilm

Zonnebrandcrème

Filmpje over de zon

‘Wat gebeurt er als je niet goed smeert …? Je ziet het in dit filmpje dat ik samen met BN’ers speciaal voor kinderen heb gemaakt’

 
Skaten in de zon, surfen in de zon, voetballen in de zon … Speel jij ook zo graag buiten als het mooi weer is? Maar waarom is het nu zo belangrijk dat je dan niet vergeet om je huid te beschermen? En hoe werkt dat eigenlijk, zo’n zonnebrandcrème?

Samen met verschillende BN’ers heb ik er een leuke, leerzame film over gemaakt, speciaal voor kinderen. Bekijk ‘m samen.

Bekijk hier mijn onderwijsfilm.