Suncover foto

Zonnebrandcrème van dr. Jetske Ultee

‘Mijn non-profit zonnebrandcrème voor kinderen (en hun ouders)’

Suncover foto

Zonnebrandcrème van dr. Jetske Ultee

‘Mijn non-profit zonnebrandcrème voor kinderen (en hun ouders)’

Suncovers

Suncover

Voor lichaam en gezicht

  • Bevat effectieve en veilige zonnefilters tegen uv-A en uv-B
  • Met extra vitamine B3 (niacinamide)
  • Non-profitproduct
  • Vrij van parfum
  • Voor lichaam en gezicht
  • Speciaal voor kinderen (en hun ouders)
  • Royale verpakking (1000 ml of 250 ml)
  • Verbeterde, neutrale geur

Dr. Jetske Ultee: “Suncover is een zonnebrandcrème die je zowel op je lichaam als op je gezicht mag smeren. Het product bevat alleen maar milde ingrediënten en is vrij van parfum. De zonnefilters die ik heb gekozen behoren tot de veiligste die er zijn. Aan Suncover is ook vitamine B3 (niacinamide) toegevoegd. Dat is een antioxidant en helpt je huid beschermen, kalmeren en versterken. Het product is geschikt voor kinderen en kan natuurlijk ook door volwassenen gebruikt worden.”

Veelgestelde vragen

Kan het pompje op de fles Suncover van 1000 ml ook ‘op slot’?

Mocht je de fles willen meenemen dan is het natuurlijk fijn als je het pompje ‘op slot’ kan doen, zodat er tijdens het vervoeren niet per ongeluk crème uit de fles komt. Je draait hiervoor het pompje een kwartslag met de klok mee (naar rechts dus). De fles is nu afgesloten.

Kan ik de zonnebrandcrème ook voor mijn gezicht gebruiken?

Ja, de zonnebrandcrème kan je voor je gezicht en je lichaam gebruiken.

Hoe lang kan ik de zonnebrandcrème bewaren?

Na openen is de zonnebrandcrème twaalf maanden houdbaar. Dit wordt trouwens ook aangegeven op de verpakking. Op de zijkant van de fles zie je een symbooltje van een open potje met daarin het cijfer 12.

Wat is non-profit?

Non-profit houdt in dat het maken van winst geen doel is. De opbrengst van de zonnebrandcrème wordt gebruikt voor de campagne, voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal en andere initiatieven om het belang van veilig zongedrag onder de aandacht te brengen.

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken en wanneer worden de bestellingen verzonden?

De producten die je bestelt, betaal je met iDeal, Mastercard, Maestro, Klarna, Visa of Paypal. Wanneer je voor 23:30 uur bestelt, worden de producten dezelfde dag nog verzonden (geldt alleen voor werkdagen).

Klanten over de Suncover

Zo blij met de Suncover! Onze dochter moet dit vanwege haar huid samenstelling elke dag gebruiken. Op advies van een dermatoloog in Rotterdam met de Suncover kennis gemaakt. Zo'n fijn en vooral veilig product. Ik kan het echt iedereen aanraden!

SuzanneBennebroek

Geweldig fijne producten, snelle levering, klantenservice goed bereikbaar. De website van dr. Jetske is een waanzinnig goede informatiebron. Ik heb zo veel geleerd over huidverzorging en het werkt allemaal echt. Mijn huid is serieus zachter dan ooit. De suncover is een hele fijne zonnebrand, zeker ook voor kleine kinderen!

H.Heemstede

De producten zijn echt geweldig. Deze keer heb ik de suncover 1l fles gekocht. Een fles voor thuis, een voor op de kinderopvang. Van de merk-zonnebrand producten krijgen mijn dochter en ik allebei uitslag. De producten van dokter Jetske zijn geweldig. Ook op de kinderopvang zijn ze er enorm over te spreken!

LeonieDen Haag

Na een jarenlange zoektocht heb ik eindelijk een zonnebrand gevonden met goed werkzame, veilige filters en zonder verder toevoeging van schadelijke stoffen. Zie op de onafhankelijke website codecheck.info dat dit ECHT waar is. Ik hoop dat jullie nog heel lang deze zonnebrand maken, zodat wij hier nog heel lang van mogen genieten.

JetEindhoven